lauantai 19. kesäkuuta 2010

Tämä lauantai

Eiliset juhlat onnistuivat kaikin puolin hyvin. Päivänsankari yllättyi oikeasti, hänellä ei ollut aavistustakaan juhlista (eikä edes synnytys käynnistynyt säikähdyksestä...:)). Nyyttäriperiaatteella järjestetty ruokailu meni mainiosti, ruokaa oli paljon ja se oli hyvää (salaatteja, uunilohta, suklaamoussea, jäätelöä ja paljon paljon cavaa), Sephoran lahjakortti osui nappiin ja meillä oli oikein mukavaa! Kamera oli koko ajan lähettyvillä, mutta enhän minä kuvia muistanut ottaa...

Tänään käytiin aamupäivällä rannalla loiskuttelemassa. Olimme pitkästä aikaa Poble Noun kohdalla, olisikohan ranta ollut Platja Bogatell, ja se oli itse asiassa aika kiva lasten kanssa. Vähän äkkisyvä, mutta aallot eivät ainakaan tänään päässeet liian isoiksi.


Illalla oli kuusivuotissynttärit. Totesin siellä sisäleikkipuistossa, että sinne en ainakaan hae koskaan töihin! Paratiisi lapsille, helvetti aikuisille! Mutta nekin juhlat menivät hyvin, päivänsankarit tykkäsivät lahjoistaan ja ilta päättyi discoon, jossa soi Michael Jacksonia ja Patito Feon musiikkia. Näissä juhlissa räpsinkin sitten urakalla kuvia, mutta koska en edelleenkään halua laittaa ihmisten kuvia ilman lupaa laitan esille vain tylsästi kuvan "päivän asustani" :). Kuvassa odotan kolmevuotiasta pois trampoliinista ja olen kuolla janoon.

3 kommenttia:

Suvi O. kirjoitti...

Öy nöy! Just tänään oon niin kovin kaipaillut rantalomalle jonnekin, ihan sama minne, lämpöiseen. Hiekkarannalle lekottelemaan ja lueskelemaan turhanpäiväisiä hömppäpokkareita. Ja kun tulen tänne, niin ekana silmille hyppää juuri niin ihania kuvia! Voi teitä onnenpekkoja!

Kiva kuulla että teidän kaikki juhlat on menneet hyvin!

Vendaval kirjoitti...

Voin kuvitella millainen meteli tuollaisessa puistossa on! :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

Asustelen täällä Barcelonassa myös:)
Ihanan lämpimät ilmat suosii nyt ja olisi kiva mennä rannalle, en kuitenkaan oikein tuosta Barcelonetasta välitä. Voisitko neuvoa reittiä tuonne Poble Noun rannalle?

Olen uusi tulokas Barcelonassa (Muuttanut tammikuussa), joten kaupunki ei vielä ole ihan täysin tuttu :)