torstai 17. kesäkuuta 2010

Juhlasta juhlaan

Tämä viikko on mennyt lahjoja ostellen ja juhlia järjestellen. Lauantaina juhlimme kahden viisivuotiaan etukäteiskuusivuotissynttäreitä (vau, kuinka pitkä sana!). Molemmilla muksuilla (joista toinen on meidän perheen esikoinen) on synttärit heinäkuussa ja pidämme nyt juhlat luokkakavereille ennen kesäloman alkua. Vähän niin kuin kaudenpäätösjuhlat :). Chiqui park eli sisäleikkipuisto on jo varattu, kaverit kutsuttu ja tänään kävimme ostamassa lahjat. Hello Kittyä ja askartelujuttuja, eiköhän kelpaa.

Sunnuntaina on toiset lastenjuhlat. Kahden lapsen nelivuotissynttärit jossain kaupungin ulkopuolella. Siellä on uima-altaat ja paljon tilaa juosta ulkona, toivottavasti on kiva keli. Sinnekin olen jo ostanut lahjat ja muutenkin orientoitunut.

Niin, ja huomenna on viisivuotiaan luokan äitien yhteinen kesälounas. Sinnekin pitäisi ehtiä. Kiva ajan kanssa jutella muiden äitien kanssa. Pitääkin ottaa kalenteri mukaan, että saa sovittua kesälomallekin tapaamisia.

Ja eniten työtä on teettanyt kaverin vauvajuhlat. Hyvä ystävä saa ihan lähiviikkoina vauvan ja aina kun on syytä juhlaa on aika järjestää juhlat. Olen etsinyt hänen ystävien yhteystietoja, yrittänyt sumplia ruokapuolta, kerännyt rahaa yhteiseen lahjakolehtiin... Aikamoinen homma järjestää kekkerit yksin. Ja ne juhlat ovat vielä täällä meillä, huomenna pitää siivota. Mutta onhan mulla aikaa, työttömällä.

Kiva viikonloppu siis jälleen edessä. Ensi viikon tiistaina alkaa lasten kesäloma ja loppuu kaikki koulukiireet. Aamuisin köllöttelemme vähän normaaliarkea pidempään ja teemme ihan sitä mitä huvittaa! Ja odottelemme lähtöä Suomeen!

1 kommentti:

Kenza kirjoitti...

Kuulostaa kivalta!