maanantai 14. kesäkuuta 2010

Piknik-viikonloppu osa 1.
Viikonloppu meni ulkoillessa.

Lauantaina lähdimme hakemaan viisivuotiaan leirikoulusta Montsenystä. Koulun omistajaperheellä on siellä kesäpaikka, ja neljä- ja viisivuotiaat viettivät siellä kolme puuhakasta päivää. Tuo kolmevuotiaamme kävi olemassa vain yhden yön, tiistaista keskiviikkoon.


Rakennus, vanha maatila oli upea. Talo on rakennettu 1750 ja perheen hallinnassa se on ollut nelisenkymmentä vuotta. Pihapiiristä löytyy suuri uima-allas, jalkapallokenttä, tenniskenttä ja paljon tilaa juosta ja mekastaa.


Koululaiset, tai ehkä ennemminkin opettajat, olivat järjestäneet vanhemmille kilpailun, neljävuotiaiden vanhemmat vastaan viisivuotiaiden. Minulle jäi epäselväksi ketkä voittivat, mutta hauskaa oli. Varsinkaan kun minun ei tarvinut osallistua mihinkään, vaan meidän perhettä edusti perheenpää. Hyvin sujui häneltä hyppynarulla hyppely.


Koska meillä oli vielä sunnuntaillekin asiaa Montsenyyn, jäimme yöksi Calellaan. Lapset polskivat illan hotellin uima-altaalla eikä nukkumaan mennessä tarvinut juuri unta houkutella. Kiva hotelli, voisin kyllä toistekin mennä.

Ei kommentteja: